Tiistai 1.4.2008 – Liikennesektorille kunnianhimoisempia tavoitteita

Luonnonsuojeluliitto esittää liikennesektorille kunnianhimoisempia tavoitteita. ”Suurten kaupunkien joukkoliikennetukea tulisi korottaa samalla kun joukkoliikenteen arvonlisäveroa tulisi laskea. Lisäksi tulisi ottaa käyttöön ruuhkamaksu- ja tiemaksukokeilut keskeisissä kaupungeissa ja liikenneväylillä. Myös joukkoliikenteen maksuttomuutta pääkaupunkiseudulla tulisi kokeilla”, esittää Luonnonsuojeluliiton ilmastovastaava Leo Stranius.

Lue koko tiedote: Liikennesektorille kunnianhimoisempia tavoitteita: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2008/liikennesektori

Suomen luonnonsuojeluliiton liikenneviestit (PDF):
http://www.sll.fi/resolveuid/c04637c5d89d5d6a93b0a229f130e53a

Tiistaina oli ensimmäinen päivä Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastovastaavana. Käytännön järjestelyiden lisäksi muokkailin liiton puheenjohtaja Risto Sulkavan liitolle tekemää lausuntoa Ratahallinnon ratojen käyttömaksun hinnoittelun muuttamisesta painoperustaisesta hinnoittelusta henkilömääräperustaiseksi. Lisäksi kävimme viestintäporukan kanssa läpi pian julkaistavaa SLL:n ilmastoblogin graafista ilmettä. Tapasin myös emeritus professoreita mahdollisesta Luonnonsuojeluliiton uudesta ilmastohaastekampanjasta sekä TEP:n edustajia sodan ekologia -seminaarin järjestelyistä. Vauhtia riittää. Hyvä niin.

Jätä kommentti