Viikonloppu 19.-21.10.2007 – Lomalla Fiskarsissa

Suuntasimme Annukan kanssa viikonlopuksi Fiskarsiin lomailemaan (L&A 48h-loma), ottamaan etäisyyttä arkeen, keskustelemaan, kävelemään ja nauttimaan toistemme seurasta. Viikonlopun asialistalla oli mm. vuoden 2007 välitilinpäätös ja loppuvuoden kuviot, vuoden 2008 alustavat tavoitteet sekä väitöskirjasuunnitelmat.

Perjantai. Saavuimme Fiskarsiin klo 18.35. Kävimme tutustumassa ihastuttavaan majapaikkaan Vanhaan Meijeriin (http://www.kahvilavanhameijeri.fi). Kävimme illallisella Wärdshussissa (http://www.wardshus.fi/fi/). Kävimme läpi loppuvuoden menot ja suunnitelmat. Illalla lueskelimme kirjoja. Menimme nukkumaan klo 23.00.

Lauantai. Heräsimme klo 7.30. Kävimme aamulla juoksemassa kymmenen kilometrin lenkin (Fiskars – Pohja – Fiskars). Nautimme majatalon aamiaista klo 9.30. Lueskelimme hiukan kirjoja (sain vihdoin päätökseen Jarkko Tontin Luokkakokouksen). Keskustelimme kuluneen vuoden tapahtumista – onnistumisista ja jäljellä olevista haasteista. Kävimme ruokakaupassa. Söimme lounasta Kuparipajassa (http://www.kuparipaja.fi/fi/). Kävimme kävelyllä ja kylässä Ursulan, Heikin ja Auroran luona. Kyläilimme myös Mikan ja Elinan luona. Illalla keskustelimme vielä tulevan vuoden unelmista, haasteista ja suunnitelmista. Menimme nukkumaan klo 23.00.

Sunnuntai. Heräsimme klo 8.00. Söimme herkullista aamupalaa. Luimme tuntitolkulla ja kasapäin lehtiä. Kävimme syömässä välipalaa klo 14.00 Kirjakahvilassa (Cafe Antique). Kävelimme Fiskarsista Karjaalle (13 km), hyppäsimme klo 17.00 lähtevään junaan ja palasimme kotiin Käpylään klo 18.15.

Jätä kommentti