Keskiviikko 31.10.2007 – legopalikkatornin rakentaminen

Aamulla kävin jälleen juoksemassa. Tarkoituksena on nyt kolmen kuukauden opintovapaan aikana aloittaa säännöllinen aamulenkkeily. Tämä tietysti siitä syystä, että pyöräilykilometreja tulee paljon vähemmän ja jotenkin on pakko pitää itseään kunnossa.

Aamupäivä vierähti Suomen luonnonsuojeluliitossa energia- ja ilmastovaliokunnan sekä metsävaliokunnan yhteisessä kokouksessa. Keskustelimme mm. liiton ydinvoimatoiminnan painopistealueista, näkökulmista metsäenergian ja vesivoiman käyttöön sekä suunnittelimme käytännön strategiatyötä. Jatkoa seuraa! Kokouksen jälkeen lounastin Luonnonsuojeluliiton porukoiden kanssa.

Koko iltapäivä ja ilta vierähti liikekirjaprojektin artikkelin viimeistelyn parissa. Kirjoitin siis artikkelin aiheesta ympäristöliikkeen uusi organisoituminen. Tosin välillä piipahdin Tuulin ja Markon luona naapurissa auttamassa kirjahyllyn kantamisessa. Samalla ehdin leikkiä huippuaktiivisen ja innostavan Toivon kanssa. Joimme teetä, rakentelimme mm. junarataa ja legopalikkatornia.

Jätä kommentti