Viikonloppu 8.-9.9.2007

Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin syyssuunnittelupäivä Harakan saaressa oli peruuntunut, joten saimme viettää Annukan kanssa laatuaikaa koko lauantain. Laatuaikaan kuului tällä kertaa mm. nukkumista kymmeneen asti, pyöräilyä, Suomenlinnassa vierailua – kävimme mm. jo suljetussa Viaporin Vege ravintolassa (http://www.viaporinvege.info/) kun Jasper sattui olemaan paikalla ja teki meille herkulliset soijaburgerit. Paikka on muuttanut Kallioon Vaasankadulle. Lisäksi istuimme pitkään Bulevardin kahvisalongissa keskustelemassa, tulimme kotiin siivoamaan ja viettämään rauhallista iltaa.

Sunnuntaina valmistelin esitystä Terveyden edistämisen keskuksen ja Suomen luonnonsuojeluliiton seminaariin liikkuminen, ympäristö ja ihminen. Esitelmäni aiheena on liikennepolitiikka ja ympäristö: henkilökohtainen on poliittista. Seminaarin ohjelma löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/uusimaa/liikkuminen

Valitettavasti en ehtinyt osallistua Tour de Helsinkiin eli Hepon järjestämään 140 kilometrin pyöräilyyn. Sen sijaan kävimme Annukan kanssa pitkästä aikaa juoksemassa kymmenenkilometrin tutun lenkin. Tällä kertaa erittäin rauhallisesti.

Lisäksi siivoilin sähköposteja ja kirjoittelin Maan ystävien jäsenlehteen tulevaa kansainvälisten asioiden eli Pallon pinnalta -palstaa. Oli myös aika aloittaa jatko-opintojen pohdinta. Istunnot alkavat tulevan viikon tiistaina.

Jätä kommentti