Perjantaina 7.9.2007 – Elän 84 vuotiaaksi

Tein YLE:n Elämä pelissä testin (http://elamapelissa.yle.fi/#). Ikäluokkani miehet elävät keskimäärin 77 vuotiaiksi. Sadasta juuri minun kaltaisestani ihmisestä noin 2 saavuttaa 100 vuoden iän. Minun kaltaisilla elintavoilla elän keskimäärin 84 vuotta ja 3 kuukautta. Kuolen siis joulukuussa vuonna 2057.

Jokamihenoikeuksien päivää vietetään sunnuntaina 9.9. – nimi pitäisi tosin olla jokahenkilönoikeuksien päivä. Luonnonsuojeluliiton tiedote aiheesta löytyy täältä: Ammattimainen malminetsintä erotettava jokamiehenoikeuksista: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/malminetsinta%20jokamiehenoikeudet

Töiden jälkeen olin illalla Villen ja Johannan luona Kalliossa juhlimassa Villen 31-vuotissyntymäpäiviä. Onnea! Keskustelin muun muassa Sampo Villasen kanssa vapaasta liikkuvuudesta ja talojen valtauksista. Paikalla oli myös paljon muita ihania ja fiksuja ihmisiä. Rosan kanssa jumituimme keskustelemaan naamakirjaan kevyesti hömpötysaplikaatioiden mielekkyydestä.

Jätä kommentti