Perjantaina 7.9.2007 – Elän 84 vuotiaaksi

Tein YLE:n Elämä pelissä testin (http://elamapelissa.yle.fi/#). Ikäluokkani miehet elävät keskimäärin 77 vuotiaiksi. Sadasta juuri minun kaltaisestani ihmisestä noin 2 saavuttaa 100 vuoden iän. Minun kaltaisilla elintavoilla elän keskimäärin 84 vuotta ja 3 kuukautta. Kuolen siis joulukuussa vuonna 2057.

Jokamihenoikeuksien päivää vietetään sunnuntaina 9.9. – nimi pitäisi tosin olla jokahenkilönoikeuksien päivä. Luonnonsuojeluliiton tiedote aiheesta löytyy täältä: Ammattimainen malminetsintä erotettava jokamiehenoikeuksista: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/malminetsinta%20jokamiehenoikeudet

Töiden jälkeen olin illalla Villen ja Johannan luona Kalliossa juhlimassa Villen 31-vuotissyntymäpäiviä. Onnea! Keskustelin muun muassa Sampo Villasen kanssa vapaasta liikkuvuudesta ja talojen valtauksista. Paikalla oli myös paljon muita ihania ja fiksuja ihmisiä. Rosan kanssa jumituimme keskustelemaan naamakirjaan kevyesti hömpötysaplikaatioiden mielekkyydestä.

Jätä kommentti

Close Bitnami banner
Bitnami