Juhannus Nauvossa 22.-24.6.2007

Vietimme Juhannuksen Annukan kanssa Nauvossa. Perjantaina kävimme hyviä keskusteluja Annukan vanhempien sekä Pian ja Markun kanssa. Illalla saunoimme ja uimme. Rauhallista ja mukavaa.

Lauantaina vietimme Annukan mummon 80-vuotissyntymäpäiviä. Illaksi suuntasimme Nauvon keskustaan tapaamaan Hanna Kaisaa, Simoa sekä Theoa ja Kristiinaa. Hanna Kaisa oli tippunut edellisenä yönä veneestä mereen. Hän tuli paikalle upeassa Dalla-kollege-paidassa ja verkkareissa. Illan päätteeksi kävimme vielä syömässä Pizzaa Sampon ja Hennan kanssa. Puhuimme Ugandasta ja häistä.

Sunnuntaina palasimme kotiin tekemään töitä ja kesäsuunnitelmia. Tarkoitus on lähteä ensin Japaniin ja sen jälkeen Kuusamoon kiertämään Karhunkierros. Kuusamosta suuntaamme pyörillä kohti Joensuuta ja mahdollisesti Helsinkiä.

Illalla kävin vielä juoksemassa tutun 10 kilometrin lenkin. Ei ollut krapulaa – toisin kuin useilla vastaantulevilla ihmisillä.

Luonnonsuojeluliiton vastaus Väyrysen torstaisiin horinoihin löytyy osoitteesta: http://www.sll.fi/tiedotus/tiedotteet/liitto/2007/vayrys-kommentti

Jätä kommentti