Tiistai 10.4.2007

Polkupyöräni kävi huollossa. Samalla vaihdatin nastarenkaat kesärenkaiksi. Uskomatonta, kuinka kevyeltä ajo kesärenkailla tuntui nastojen jälkeen! Työkiireiden takia en kuitenkaan ehtinyt kriittiseen pyöräretkeen, johon osallistui tällä kertaa yli kaksi sataa pyöräilijää! Lue Maan ystävien tiedote täältä: http://www.maanystavat.fi/tiedotus_artikkeli.php?aid=882&kid=0. Onneksi criticall mass -tapahtumia tullaan järjestämään tänä kesänä kuukausittain. Lisää pyöräteitä heti! Ruuhkamaksut nyt! Ei keskustatunnelia! Autoton keskusta!

Illalla vierailimme Annukan kanssa Oranssilla teatteri Poleemin esityksessä ”Me olemme predikaatti”. Paikalla oli muitakin tuttuja ja ehdimmekin vaihtaa kuulumisa Johanna Nuortevan, Ville Holmbergin, Maija Mäntykosken ja Samuel Hinkkasen kanssa. Esityksessä oli niin paljon tuttua. Viitteitä Omegan valtaukseen, EuroMayDayhin, paskaduuniin, Darth Rajamäkeen, Smash ASEM -tapahtumiin. Välillä siteerattiin Aulikki Oksasta: ”Tätä vääryyttä vastaan ei taistella kukkasin, tätä verta ei pysäytä pehmeä myötätunto. Nälkäisten vatsat eivät suudelmista täyty.” Yksi mieleen jäänyt uusi käsite on ”matalan intensiteetin konflikti”. Ja kun viimeinen kynttilä sytytettiin, ja niitä olisi pitänyt olla 136 – silloin niin näyttelijät kuin yleisökin kollektiiviesti ymmärsi, mistä on kysymys.

Lisää tietoa Poleemin näytöksestä löytyy esimerkiksi täältä: http://www.poleemi.com/main.site?action=siteupdate/view&id=23. Valitettavasti tiistainen esitys oli tältä erää viimeinen.

Jätä kommentti