Keskiviikko 10.1.2007

Korvenranta (http://k-ranta.vuodatus.net/) oli tehnyt omassa blogissaan Setan sukupuolitestin (http://www.seta.fi/transtukipiste/).

Itse olen testin mukaan edelleen sukupuolineutraali (Naisellisuuspisteet: -14 ja Miehekkyyspisteet: -10). Alla tarkempi kuvaus sukupuolestani.

”Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen – jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolen suhteen hyvin tasapainoinen, yhtä vähän kumpaankaan sukupuoleen sitoutunut. Tulet hyvin toimeen muiden sukupuoliryhmien – miesten, naisten ja mieheyttä ja naiseutta itsessään yhdistävien androgyynien kanssa – , koska et ole niin kaukana muista ryhmistä.”

Jätä kommentti