Torstai 14.12.2006

Alan olemaan jo ihan puhki sateessa pyöräilemisestä. Näyttää kuitenkin siltä, että tänä vuonna mittariin tulee juuri ja juuri 5000 kilometria pyöräilyä. Ihan mukava määrä.

Illaksi suuntaan tällä kertaa Lahteen, jossa osallistun Salpausselän luonnonystävien syyskokoukseen. Olen paikalla esittelemässä Uudenmaan ympäristönsuojelupiiriä. Lahden yhdistys on hakenut piirimme jäsenyyttä. Tilaisuus on oikein onnistunut, vaikka ehdinkin olla paikalla vain pari tuntia.

Viikko on ollut aikamoista sukkulointia. Olen neljän päivän sisällä ollut esitelmöimässä viidessä eri tilaisuudessa, rampannut saman määrän eri kokouksia ja istunut yhden päivän seminaarissa. Tähän tietysti vielä normaalit työt päälle.

Huomenna perjantaina pitäisi lähteä Intiaan, Delhiin ja sieltä Nepaliin. Aamulla pitää kuitenkin käydä avaamassa vielä energia- ja ilmastovaliokunnan seminaari ennen matkalle lähtöä. Seuraavan kerran palaan plokini pariin siis joskus joulun jälkeen tai ensi vuonna. Ellen innostu kirjoittelemaan sitten matkalta jotain.

Jätä kommentti