Perjantai 8.12.2006

Pikkujoulukausi on alkanut. Sen huomaa helposti pyöräillessä/kulkiessa esimerkiksi Helsingin keskustassa. Liikkeellä on paljon liian hienosti pukeutuneita ihmisiä. Erityisesti sääliksi käy niitä liian tiukkoihin vaatteisiin ja korkokenkiin laittautuneita naispuoleisia henkilöitä, jotka yrittävät pysyä seurueensa perässä. Osa juhlijoista on niin tuiterissa, ettei koko tien leveys riitä kulkemiseen.

Itse osallistun (kuokkavieraana) Suomen luonnonsuojeluliiton työntekijöiden pikkujouluihin. Teemana on Hawaji ja Sari Mäntylä on tehnyt porukoille ihanaa tofu-salaattia. En kuitenkaan ehdi piipahtaa kuin hetken, sillä haluan käydä myös Luonto-Liiton pikkujouluissa, joihin on yhdistetty pääsihteeri Lotta Ruokasen läksiäiset. Tarjolla on mukavaa seuraa ja herkullisia leipiä. Ilta päättyy työpaikan pikkujouluihin.

Jätä kommentti