Viikonloppu 3.-5.11.2006

Kerrankin todella erilainen tai ehkä pikemminkin ”tavallinen” perjantai riippuen siitä, mistä näkökulmasta asiaa tarkastelee. Tulin töistä kotiin kuudelta. Kävimme Annukan kanssa 10 km juoksulenkillä. Saunoimme ja siivosimme sekä kävimme ruokakaupassa. Sähköpostia en avannut lainkaan. Olli Hämäläinen tuli yökylään. Illalla keskustelimme Maan ystävien ja kansalaisaktivismin tulevaisuudesta.

Lauantaina vuorossa oli aiemmin sovittu, vuosittain pakollinen eskapismi, eli 24-tunnin pako, nonstop-loma kaikesta normaalihässäkästä. Matkasimme Annukan kanssa Pukkilaan ja japanilaiseen majataloon Yado Oikawaan (http://www.pukkila.fi/yadooikawa/). Suosittelen! Vietimme aikaa siis yukata-kimonoissa, nukuimme aidoilla futoneilla, tatameilla ja tattarikuorityynyillä sekä kylvimme hinoki-puusta tehdyssä ammeessa. Ohjelmaan kuului myös Sukiyaki-illallinen sekä kaikkea muuta hauskaa japanilaista menoa unohtamatta paikallista kulttuurikokemusta pikku-pukki-ravintolassa Pukkila-cityssä.

Jätä kommentti