Maanantaina 6.11.2006

Olen osallistumassa nuorisotyöntekijöiden, kouluttajien, tutkijoiden, hallinnan edustajien ja opiskelijoiden yhteiseen vuosittaiseen kokoontumiseen eli Tuhtiin (http://www.mikkeliamk.fi/tuhti) Mikkelissä marraskuun loppupuolella. Kommenttipuheenvuorossani on tarkoitus käsitellä tekeillä olevaa nuorisotutkimuksen julkaisua ”Nuorisotyötä on tehtävä. Menetelmien perustat, rajat ja mahdollisuudet”. Tommi Hoikkala & Anna Sell (toim.) – raakavedos kirjasta löytyy osoitteesta: http://www.kommentti.fi/sivu.php?artikkeli_id=96. Hyvä, että demokratiasta puhutaan.

Lupaamani Tuhti-kommenttikirjoitukseni lisäksi yritin viimeistellä nuoristotutkimusverkoston tulevaan SMASH ASEM! -julkaisuun omaa artikkeliani. Tarkoituksena on saada lyhyitä kirjoituksia tapahtumasta erityisesti perustamamme kansalaistarkkailijaryhmän näkökulmasta.

Ilmastokeskustelu on kiihtynyt Nairobin ilmastokokouksen alkaessa. Viralliset materiaalit löytyvät kätevästi YK:n sivuila (http://unfccc.int). Ympäristöjärjestöjen osalta WWF:n tiedote on ilman muuta lukemisen arvoinen: http://www.wwf.fi/tiedotus/tiedotteet/tiedotteet_2006/hallintoneuvoston_pj_pertti.html

Jätä kommentti