Tiistai 14.2.

Ystävänpäivä. Annukka on paras ystäväni. Aamupäivällä suuntaan Tampereelle viimeiselle englannin kielen kurssille. Väittelyharjoitukset sujuvat ihan mukavasti. Olen tyytyväinen suorituksiini, vaikka olisin voinut tehdä kotityöt hiukan paremminkin. Tampereen juna-asemalla törmään pikaisesti myös Sini Harkkiin. Entinen SLL:n metsäasiantuntija on tekemässä Tampereella ympäristöpolitiikan opintoja. Suosittelen ympäristöpolitiikkaa kaikille. Uskon, että ihmiset, jotka eivät opiskele ympäristöpolitiikkaa, tekevät sitä vain tahattomasti omaa tietämättömyyttään. Illalla vanha pomoni Pasi Vesterinen soittelee ja keskustelemme pitkään kuulumisia.

Kaiken ohella tai lisäksi valmistelemme Kioton vuosipäivän tiedotetta Suomen luonnonsuojeluliitossa. Suomen puheenjohtajuuskauteen liittyen yritän viritellä jonkinlaista yhteistä ympäristöjärjestöjen koordinaationa. Vähän samalla tapaa kuin kehitysjärjestöilläkin on Kehys ry:n toimesta. Tosin nyt taitaa olla jo hiukan myöhäistä. Kulttuurivihkojen päätoimittaja Elias Krohn pyytää artikkelia suomalaisesta ympäristöliikkeestä. Aihe sopiikin mainiosti tekeillä olevan graduni teemoihin. Eurooppanuorten pääsihteeri Salla Aaltonen soittelee ja kysyy alustajaksi Eurooppa-seminaariin. Ympäristötyöryhmään on kutsuttu minun lisäkseni alustamaan Eija-Riitta Korhola (!). huh. Ei olisi paljon huonompaa ympäristöalustajaa voinut valita.

Kestävän kehityksen strategiaryhmän sihteeristöltä tulee 3. luonnos kestävän kehityksen strategiaksi. Torstaina on seuraava kokous, jossa käsittelemme tiivistelmää ja yhteenvetoa. En ole varma uskallanko katsoa koko paperia ollenkaan.

Jätä kommentti