Graduviikko I

3.-8.1.2006

Olen ottanut töistä gradulomaa. Gradun työstäminen etenee viikon aikana mainiosti. Toki viikolle sattuu kaikkea muutakin. Käyn tiistaina töissä katsastamassa tilanteen. Välillä käyn istumassa kahvilla Maan ystävien uuden puheenjohtajan Riitta Savikon kanssa. Keskustelemme innostuneesti Maan ystävien tulevista haasteista Riitan tentatessa samalla puheenjohtajuuteen liittyviä kysymyksiä. Käyn myös keskustelemassa Greenpeacen tiedottajan Mikeal Sjövallin kanssa Metsä-Botnien sellutehdas hankkeesta Uruguayssa Greenpeacen toimistolla. Paikallinen Greenpeace Argentiinassa on aktivoitunut vastustamaan hanketta ja Mikael on menossa paikan päälle seuraavalla viikolla.

Perjantaina vietämme iltaa Maria Svanströmin juhlissa Alppilassa. Hyvällä sosiaalisella kokoonpanolla keskustelemme suomalaisen eläin- ja ympäristöliikeen menneisyydestä, nykytilasta ja tulevaisuudesta. Viikonloppuna päätän pistää paukut graduun sen sijaan että lähtisin Maan ystävien ilmastokampanjan tapaamiseen Jyväskylään. Harmi, että hyvä kokous jää väliin, mutta välillä on pakko opiskellakin. Jossain vaiheessa kävimme myös äänestämässä presindentin vaaleissa ennakkoon.

Jätä kommentti