Keskiviikko 30.11.2005

Aamulla ihastelin Maan ystävien puheenjohtaja Meri Pukarisen esiintymistä MTV3:n aamutelevisiossa. Tällä nuorella naisella on kyllä mahtavasti varmuutta ja faktaa hallussaan. Tästä nuoresta naisesta kuulemme vielä paljon.

Illalla haastattelimme viisi erinomaista kandidaatta Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin piirisihteerin valintaa varten. Joukosta erottautui kaksi huipputyyppiä, joiden väliltä emme pitkän loppukeskustelun ja arvioinnin jälkeen pystyneet tekemään valintaa. Asia jäi lopulta hautumaan ja päätettäväksi seuraavaan pikkujoulujen yhteydessä järjestettävään hallituksen kokoukseen 7.12.

Illan päätteeksi ehdimme Annukan kanssa kahdeksan kilometrin minilenkille. Vaikka loskassa juokseminen kastelikin varpaat, urheileminen teki hyvää – erityisesti nyt kun en ole talven tulon myötä voinut pyöräillä normaalia 13 kilometrin työmatkaani. Pitäisi muistaa ja ehtiä käydä juoksemassa useammin.

Jätä kommentti