Kampanjapäällikkö

Elina MatteroMoi, olen Elina! Toimin Leon eduskuntavaalikampanjan kampanjapäällikkönä. Tule sinäkin mukaan tekemään Leo Straniuksesta kansanedustaja. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä kampanjaan liittyen tai muuten vaan!

Mielestäni innostuneet ihmiset ovat onnistuneen vaalikampanjan salaisuus. Innostuneita ihmisiä ei onneksi Leon upeasta kampanjasta puutu! Tule mukaan yhteiseen joukkoomme juuri sinulle sopivalla tavalla. Leon kampanjassa voit tehdä kaikkia sinua kiinnostavia asioita tai vain sen verran mihin sinulla on aikaa. Voit osallistua esimerkiksi katukampanjointiin, viestintätiimiin, lahjoittamalla ja levittämällä tietoa Leosta.

Suuri ja aktiivinen kampanjaryhmä kertoo jo osaltaan siitä, millainen noste Leolla on näissä vaaleissa. Nyt mennään eikä meinata!

Ympäristöasiat ovat olleet minulle jo kauan tärkeitä. Sain hiljattain valmiiksi ympäristötieteiden opintoni Helsingin yliopistossa ja työskentelen nyt ympäristö- ja viestintäasioiden parissa. Kampanjointikokemusta minulle on kertynyt opiskelijapolitiikan maailmasta. Esitteiden jakaminen tuulisilla kaduilla on siis tullut tutuksi! Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaani kampanjoimaan Leon puolesta, sillä yhdessä esitteitä jakaessa syntyy vertaansa vailla oleva kampanjafiilis.

Leo Straniuksen toiminta ympäristön ja heikompien väsymättömänä puolustajana on synnyttänyt minussa vahvan luottamuksen siihen, että Leo jos kuka saisi minulle tärkeitä asioita aikaan eduskunnassa. Tässä teille ehdokas, jonka tarmoa ei voi kuin ihmetellä. Tällaisen päättäjän minä haluan nähdä eduskunnassa, etkö sinäkin?

Mukaan pääset lähettämällä minulle tai Leolle sähköpostia!

Elina Mattero
elina.mattero[ät]gmail.com
puh. 044 3006 880

Leo Stranius Facebookissa: www.facebook.com/leostranius
Leo Stranius Twitterissä: @leostranius ja #Stranius2015
Leo Stranius Instagramissa: @leostranius

Jätä kommentti