Kynttilämielenilmaus saimaannorpan puolesta

Osallistuin tänään Suomen luonnonsuojeluliiton järjestämään kynttilämielenilmaukseen Helsingin Senaatintorilla.

Kyseessä oli samalla muistotilaisuus kuudelle kalanpyydyksiin kuolleelle saimaannorpan kuutille.

Kalastusrajoitusten tiukentamisesta huolimatta äärimmäisen uhanalaisen saimaannorpan kuuttikuolemat eivät ole vähentyneet. Kalanpyydyskuolemat ovat siirtyneet loppukesään, joten kalastusrajoituksia on jatkettava ainakin elokuun loppuun asti.

Suomen luonnonsuojeluliitto: Saimaannorpan turvaksi tarvitaan tiukemmat kalastusrajoitukset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kynttilämielenilmaus saimaannorpan puolesta”

  1. Jälleen surullisia norppauutisia viime päiviltä. Kun kalastusrajoitukset kuun alusta loppuivat, rupesi myös kuolleita norppia löytymään. Ikävän moni jää myös ilmoittamatta, eli vain murto-osa tulee julkisuuteen..

    Vastaa

Jätä kommentti