Suosittelijat kertovat: Miksi Leo valtuustoon?

Olen saanut kunnallisvaaleja varten paljon julkisia suosituksia ihmisiltä, joita vilpittömästi ja suuresti ihailen.

Nöyrä kiitos luottamuksesta!

Kaikkein suurimman vaalityön on tehnyt kuitenkin puolisoni Annukka,  joka on ideoinut ja kommentoinut kampanjaa sekä hoitanut yhteistä lastamme, kun olen ollut itse kampanjoimassa.

Miksi sunnuntain (28.10.) kunnallisvaaleissa kannattaa äänestää minua?

.

Tässä vielä yksi suosittelu kaikkein lähimmältä eli Annukalta:

Annukka Berg, ympäristöpolitiikan tutkija (VTT):
”Olen jakanut arkea ja juhlaa Leon kanssa pian vuosikymmenen ajan. Kun Leo tarttuu johonkin, hän tekee sitä intensiivisesti. Ihailen Leon energisyyttä, optimismia ja rohkeutta. Hän ei pelkää laittaa itseään likoon. Ympäristöasiat ja äänettömien oikeudet ovat Leolle tärkeitä, ja hän yrittää vilpittömästi elää periaatteidensa mukaisesti. Kotona Leo on välillä näsäviisas ja jääräpäinen, mutta hän osaa myös nauraa itselleen ja pystyy muuttamaan kantaansa uusien faktojen edessä. Valtuutettuna Leo olisi aikaansaava, ahkera ja helposti lähestyttävä. Jos Helsingistä haluaa tehdän hyvän kaupungin tuleville sukupolville, Leo on luotettava valinta.”

Jätä kommentti