Ekoisi: Ylistys puolisolle

Kesällä kaaduin polkupyörällä ja olkaluuni murtui. Isäkuukausi meni käteen ja puolisoni joutui hoitamaan lastamme.

Nyt olen ehdolla kunnallisvaaleissa. Viimeiset kolme viikkoa olen käyttänyt lähes kaiken mahdollisen ajan kampanjointiin. Suurimman kampanjatyön on kuitenkin tehnyt puolisoni. Hän on ollut kaikki nuo ajat yhteisen lapsemme kanssa.

Mieleeni tuli Kennedyistä kertova sarja, jossa perheen tuki oli lasten menestyksen takana. Sama koskee minua. Ilman puolisoni tukea minulla ei olisi mitään mahdollisuuksia vaikkapa edistää ekoisi-blogin muodossa ekologista vanhemmuutta.

Lapsiperhearki on huomattavasti helpompaa, kun sitä on jakamassa kaksi vanhempaa, jotka ovat myös valmiita tukemaan toisen henkilökohtaisia projekteja. Viime keväänä puolisoni viimeisteli väitöskirjansa. Silloin joustin omista tehtävistäni ja olin enemmän lapsen kanssa.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole alistaa ylistämällä, jossa ostetaan kukkapuskalla vuodeksi passaamista. Tämän viestin tarkoitus on antaa aidosti kiitos niille taustajoukoille, joita ilman oma pärjääminen ei olisi mahdollista.

Ja silloin kun käytössä ei ole läheisiä tai omaa perhettä varmistamassa pärjäämistä, tarvitaan hyvinvointiyhteiskunnan tiivis turvaverkko. Tästäkin minulla on paljon omakohtaisia kokemuksia.

Kiitos kaikesta avusta, inspiraatiosta ja tuesta Annukka Berg! Kunhan vaalit ovat ohi, on jälleen minun vuoroni tukea sinua sinun projekteissa sekä olla paljon enemmän yhteisen lapsemme kanssa.

Edelliset Ekoisi-kirjoitukset ovat luettavissa täältä.

Jätä kommentti