Viikkopäiväkirja 3 (16.-22.1.2012)

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa ja valmistauduin alkaneeseen viikkoon.  Ekoisi-blogissa vertailin lastenvaunujen ja kantoliinan hyviä puolia. Pyöräiltyäni Luonto-Liiton toimistolle olin reilun tunnin Aaro Harjun johtamisvalmennuksessa. Kiitos hyvästä sessiosta Aaro! Iltapäivällä vedin toimistokokousta, jonka yhteydessä pidimme myös hiljaisen hetken laittomasti tapetun Auli-suden muistolle. Iltapäivällä kokoonnuimme vielä Luonto-Liiton viisikon kokoukseen.  Kotiin pyöräillessäni vastasin Utain-lehden haastatteluun viherpesusta. Illalla ystävämme Päivi ja Janne toivat meille sohvan. Me puolestaan annoimme heille vaihdossa työpöydän ja laatikoston.

Tiistai: Kirjoitin aamulla muistokirjoituksen Auli-sudelle. Myös Luonto-Liitto tiedotti aiheesta: Varsinais-Suomen susijahdista tyrmistynyt Luonto-Liitto vaatii sudenkaatolupien jäädyttämistä. Pyöräiltyäni Luonto-Liiton toimistolle, kävin kehityskeskustelut Lissun ja Samin kanssa sekä hoidin hallinto- ja henkilöasioita. Illalla olin vauvan kanssa Annukan käydessä uimassa.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja viimeistelin esityksen järjestöjen viestinnästä. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni kävin kehityskeskustelut Malvan ja Laurin kanssa. Välissä Aino Nenola kävi haastattelemassa minua johtamisesta JET -koulutusta varten. Päivän päätteeksi kävin hammaslääkärissä. Hampaat olivat kunnossa ja hammaslääkäri kehui ruokavaliotani. Kyllä kannatti käydä! Illalla olin vauvan kanssa Annukan ollessa tanssimassa ja kävin läpi sähköposteja.  Blogissani Pauliina Seppälä kirjoitti lasten ja vanhempien Mindfulnessista.

Torstai: Pyöräilin aamulla Luonto-Liiton toimiston kautta Presidentinlinnaan Tarja Halosen järjestämään Presidenttifoorumiin, jonka aiheena oli Nuoret ja tulevaisuus. Iltapäivällä kävin kehityskeskustelun Auran kanssa ja hoidin hallintoasioita. Työpäivän päätteeksi kävin kampanjoimassa Annukan ja vauvan kanssa Helsingin keskustassa Pekka Haaviston puolesta. Illalla tein vauvan kanssa lihaskuntoharjoittelua ja katsoimme YLE:n suuren vaalitentin. Tilanne presidentinvaalien suhteen on kutkuttavan jännittävä.

Perjantai: Leikin aamulla vauvan kanssa ja siivosin. Päivän aluksi pyöräilin ympäristöministeriöön, jossa ministeri Ville Niinistö järjesti Durbanin ilmastokokousta koskevan keskustelun keskeisten sidosryhmien kanssa. Tämän jälkeen kävimme lounaalla puheenjohtaja Tuomo Lindholmin ja talouspäällikkö Kimmo Kekolan kanssa. Iltapäiväksi pyöräilin YLE:lle, jossa sovimme Kevätseurantahankkeen yhteistyökuvioista. Päivän päätteeksi kävin läpi sähköposteja. Illalla järjestelimme Annukan kanssa huonekaluja ja suunnittelimme tulevaa.

Lauantai: Olin aamupäivällä puhumassa Marttaliiton piirien ja johdon neuvottelupäivillä järjestöviestinnästä. Innostava sessio! Iltapäivän istuin Luonto-Liiton toimistolla uuden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa. Hyvä tunnelma! Illan olin kotona Annukan ja vauvan kanssa.

Sunnuntai: Nukuin pitkään eli vauva-arjessa se tarkoittaa sitä, että nousin ylös klo 8.30. Kirjoittelin ja valmistauduin tulevaan viikkoon. Kävin myös äänestämässä sekä vietin päivää vauvan kanssa Annukan kirjoittaessa vastauksia väitöskirjansa esitarkastajien kommentteihin. Illalla kävin juoksemassa ja jännitin presidentinvaalien tuloslaskentaa.

Jätä kommentti