Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.10

”Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.10.”

Näin päättyi kuusi vuotta kestänyt kauteni Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin puheenjohtajana eilen (14.12.) keskiviikkona.

Toki puheenjohtajakausi jatkuu virallisesti vielä vuoden loppuun, mutta käytännössä tämä oli viimeinen kokous, jota olin vetämässä.

Kuuden vuoden aikana olen ehtinyt olla vetämässä piirihallituksen kokouksia noin 60 kertaa ja piirin kevät- tai syyskokouksia 12 kertaa. Siihen päälle tietysti vielä kaikki valmistelevat tapaamiset sekä muut kokoukset ja tilaisuudet.

Viimeisen piirihallituksen päätteeksi sain vielä kauniita kukkia ja kiitoskortin. Piirihallituksessa toimiminen on ollut todella antoisaa ja palkitsevaa. Kiitos hienoista ja inspiroivista vuosista upeille ihmisille!

Erityiskiitos kuuluu kuvassaoleville piirin toiminnanjohtaja Ursula Immoselle ja luonnonsuojeluasiantuntija Tapani Veistolalle. Piirin puheenjohtajana vuonna 2012 jatkaa Pertti Sundqvist.

Luopumalla jostain vapautuu tilaa uudelle.

2 kommenttia artikkeliin ”Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.10”

  1. Onnittelut hyvästä työrupeamasta, varmasti olette saaneet paljon hyvää aikaan, mutta piirin kanta Malmin lentokentän säilyttämisen puolesta ihmetyttää. Miksi kannatatte yhdyskuntasuunnittelun kannalta näin keskeisellä paikalla olevan alueen pitämistä pienen elitistisen harrastajaryhmän käytössä?

    Vastaa

Jätä kommentti