Viikkopäiväkirja 41 (10.-16.10.2011)

Maanantai: Syntymäpäivän kunniaksi sain vauvan, aamuteen ja mehukeittoa vierelleni sänkyyn. Aamuhetken jälkeen kävin läpi tulevan viikon menot ja lähdin lenkille. Syksyisestä ilmasta huolimatta shortseilla tarkeni vielä hyvin. Pyöräiltyäni Luonto-Liiton toimistolle pistin kasaan yhdeksän kuukauden toimintakertomuksen. Lounaan jälkeen vedin Luonto-Liiton toimistokokouksen. Iltapäivällä kävin läpi sähköposteja. Kotiin pyöräiltyäni nautimme Annukan ja vauvan kanssa vielä juhlaillallista.

Tiistai: Aamulla poseerasin Vauva-lehden valokuvaajalle yhdessä vauvan kanssa. Tämän jälkeen pyöräilin Cafe Ekbergiin varsinaiseen haastatteluun. Keskustelimme Tuomas Enbusken kanssa vauva-arjesta ja lastenhoidosta. Aamupäivällä piipahdin vielä Luonto-Liiton toimistolla ennen kuin lounastin Animalian viestintäpäällikkö Vesa Saarisen kanssa. Iltapäivällä käväisin Luonto-Liiton ja Wild Lynx ry:n Oikeus olla susi -mielenosoituksessa eduskuntatalolla. Päivän päätteeksi olin Luonto-Liiton puheenjohtajiston puhelinkokouksessa. Illan vietin kotona Annukan ja vauvan kanssa.

Keskiviikko: Pesin aamulla pyykkiä, vaihdoin vaippaa ja hengailin vauvan kanssa. Samalla valmistauduin iltapäivän Durban-tilaisuuteen ja Turun Sanomien Extran haastatteluun koskien kemikaaleja. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni kävin läpi työpaikan riskikartoituksen vastauksia, pidimme viisikon kokousta ja kävimme lounaalla Pashassa. Iltapäivällä olin ympäristö- ja kehitysjärjestöjen sekä eduskunnan ympäristövaliokunnan kansainedustajille suunnatussa tilaisuudessa koskien Durbanin ilmastokokouksen ydinkysymyksiä. Ennen kotiin pyöräilyä keskustelin vielä hammastahnojen ja aurinkovoiteiden kemikaaleista Turun Sanomien toimittajan kanssa. Alkuillan vietin kotona vauvan kanssa kahdestaan kun Annukka oli puhetilaisuudessa.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin aamuteelle Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin luonnonsuojeluasiantuntija Tapani Veistolan kanssa. Lopun aamupäivästä vietin Luonto-Liiton toimistolla hoitaen henkilöstö-, hallinto- ja talousasioita. Iltapäiväksi lähdin Tampereelle. Olin puhumassa ympäristövastuullisuudesta ja arjen valinnoista Tampereen kesäyliopiston Yhteinen Eurooppa – yhteinen ympäristö – Välineitä koulujen ympäristökasvatukseen -kurssilla. Illalla kävin läpi Vauva-lehden juttua ja sähköposteja.

Perjantai: Pyöräilin aamulla Suomen Pankkiin järjestöjohtajien vaikuttajatapaamiseen, jossa kuulimme pääjohtaja Erkki Liikasen ajatuksia talouspolitiikasta. Tämän jälkeen pohdimme kansalaistoiminnan tulevaisuusnäkymiä Sivistysliitto Kansalaisfoorumin yhteydessä. Pikaisella lounaalla Silvopleessä tapasin sattumalta myös Päivin ja Peggyn. Iltapäivällä vedin ympäristö- ja kehitysjärjestöjen kokousta Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolla, jossa mietimme tulevia toimia Durbanin ilmastokokouksen suhteen. Tämän jälkeen vastailin vielä joulusiivousta ja Durbanin ilmastokokousta koskeviin haastattelupyyntöihin sekä kävin läpi sähköposteja. Illan päätteeksi kävin juoksemassa.

Lauantai: Nukuin pitkään Annukan ja vauvan ollessa Turussa. Koko päivä vierähti kuitenkin työhommissa Luonto-Liiton hallituksen kokouksessa. Kaikkein eniten aikaa vierähti vuoden 2012 budjettiesityksen tekemiseen. Illan vietin kotona Annukan ja vauvan kanssa. Lopuksi katsoin jälleen yhden jakson erinomaista Kennedyt -dokumenttia.

Sunnuntai: Vietin aamulla aikaa vauvan kanssa, kävin juoksemassa ja siivosin. Iltapäivällä Pia, Teppo, Usva ja Kielo tulivat kylään. Myös Elina, Kuura ja Pii sekä Lissu piipahtivat meillä. Lissulle lahjoitimme kotoamme yhden ison kaktuksen. Loppupäivä hurahti vuoroin vauvan ja vuoroin kirjoitushommien parissa.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: Viikkopäiväkirja 40 (3.-9.10.2011)

Jätä kommentti