3 kommenttia artikkeliin ”Alppipuisto on kaupunkikulttuuria parhaimmillaan”

  1. Mistähän noista saisi tietoa, kun Alppipuiston kesä 2011 -haku googlessa ei tuo mitään mitä ois tapahtunut 20.8.? Olisi kiinnostanut kovasti tuokin – näytti samalta kuin Alppimuisto 6.8. Alppimuistostakin oli tarkemmat tiedot vain noise.fi:ssä. Jos Alppipuisto on kaupungin, ja tapahtumat on kaupungin hellässä huomassa, musta myös tiedotus voisi toimia by kaupunki. Esim edes niin että käytetyin hakukone löytäisi tapahtuman päivämäärällä ja paikalla.

    Vastaa
  2. Mulla ei ole aavistustakaan, onko noista jossain tietoa etukäteen. Olisi kiva jos olisi!

    Alppipuiston wikiartikkelissa sanotaan että ”Nurmikenttä ja puiston kalliot ovat kesäisin auringonottajien suosiossa, ja iltaisin amfiteatterin ympäristössä voi usein kuulla helsinkiläisten konemusiikin ystävien pyörittävän levyjään.”

    Ainakin tänä kesänä siellä on soinut mun mielestä konemusiikki varmaan jokaisena viikonlopun iltana kun olen mennyt lähistöltä ohi.

    Vastaa

Jätä kommentti