Viikkopäiväkirja 17 (25.4.-15.2011)

Maanantai: Heräsin aamulla Tartossa. Aamupäivällä matkustimme bussilla Tallinnaan, kävimme vanhassa kaupungissa syömässä ja jatkoimme Helsinkiin. Iltapäivällä kävin läpi sähköposteja ja kirjoittelin blogia, paikkasin pyörän renkaan ja kävin läpi Ekopop-kirjahankkeen tekstejä.

Tiistai: Kävin aamulla juoksemassa ja osallistuin YLE Radio 1:n Markku Heikkisen keskusteluohjelmaan aiheesta ”Onko vähään tyytyminen elämän rikkautta?” Tämän jälkeen pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle hoitelemaan henkilöstö- ja hallintoasioita. Iltapäivällä osallistuin Keskon kestävän kehityksen palkinnon palkintoraadin kokoukseen ja Mielenosoitukseen Suomi irti ydinvoimasta! – Tshernobyl 25 vuotta.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa. Kastemadot ja etanat olivat jo heräilleet ja koivut saaneet lehtiä. Lenkin jälkeen vastasin Keski-Suomalaisen haastatteluun siitä, millainen on ihannealainen. Aamupäivällä olin eduskunnassa ympäristöjärjestöjen kanssa tapaamassa Kokoomuksen edustajia hallitusneuvotteluihin liittyen. Iltapäivä hurahti Luonto-Liiton metsävastaavan työhaastatteluja tehdessä. Tässä on vinkkejä työpaikkahaastatteluun tulevalle. Päivän päätteeksi pidimme eduskuntavaalikampanjani purkutilaisuuden, jossa arvioimme kampanjan eri osa-alueita.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa ja kävin läpisähköposteja. Samalla suunnittelimme Annukan kanssa kesän aikatauluja. Luonto-Liiton Kevätseurannassa Kevät kiihdytti täyteen vauhtiin. Iltapäivällä osallistuin kansalaisjärjestöjen eCampaigning-kokoukseen, jossa kävimme läpi erilaisia verkkovaikuttamisen mahdollisuuksia. Ilta oli varattu kirja-artikkelin tekemiselle, mutta ajauduin käymään läpi viikon aikana kertyneitä sähköposteja ja artikkeli sai jäädä.

Perjantai: Tein aamun eduskuntavaalikampanjani analyysia ja pienen kyselyn tukiryhmälle. Tämän jälkeen pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle valmistelemaan seuraavan viikon luentoja/esityksiä aiheena nuorten ympäristövaikuttaminen, degrowth, verkkovaikuttaminen ja kansalaistoiminta. Iltapäivällä otimme toimistolla varaslähdön vappuun. Juhlistimme työn juhlaa siman ja vegaanisten possumunkkien kera. Illalla kävin läpi vielä Ekopop-kirjan viimeisiä tekstejä. Lopuksi päädyimme Jepan ja Sampon luokse juhliin.

Lauantai: Vappuaattona nukuimme pitkään ja söimme hitaan aamupalan. Iltapäivällä suuntasimme Töölöön Galleria Volgaan katsomaan valokuvaaja Sami Parkkisen upeita teoksia. Tämän jälkeen matka jatkuin Teivon ja Marian luokse Merihakaan ja sieltä edelleen Ninnin luokse Vallilaan. Illan huipennus oli Vallilan tango eli kaupungin kuumin vapputapahtuma.

Sunnuntai: Kävin aamulla juoksemassa ja muokkasin jo viime syksynä kirjoittamaani ympäristötietoisuus Suomessa -artikkelia. Välissä kävimme yläkerrassa Elinan ja Jukan luona vappukekkereillä. Muuten päivä ja ilta sujuikin työn merkeissä – kuten asiaan kuuluu. Vaihtoehtoinen vappupuheeni on luettavissa täältä.

Viikko lukuina
– 4 kokousta
– 2 haastattelua
– 5 blogikirjoitusta
– 1 mielenosoitus
– 5 juhlat

– 40 km juoksua
– 71 km pyöräilyä

– 61,5 tuntia töitä tai vapaaehtoistöitä

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täältä.

Jätä kommentti