Työhyvinvointia ja ilmastodieetit – ilman lisäydinvoimaa

Pääsiäisen alusviikko on selvästi vähän rauhallisempi kuin normaalit kevätviikot. Onneksi!

Maailman suurin kuparikaivos Chuquicamatassa, Chilessä. Kuva: Wikipedia
Maailman suurin kuparikaivos Chuquicamatassa, Chilessä. Kuva: Wikipedia

Maanantaina valmistelin eduskunnan ympäristövaliokunnalle Luonto-Liiton lausuntoa kaivoslaista (Ymv-Kaivoslaki-Luonto-Liitto-06042010). Olen menossa valiokuntaan kuultavaksi heti pääsiäisen jälkeen.

Ilmastodieetit-ohjelma jatkui. Tällä kertaa teemana oli ”Ruokailun jäljet. Sami Garam kokkaa tähteistä herkkuja. Kelpaako ilmastopöperö koiralle? Muusikko Jukka Pojan maakellarihanke etenee. Biojätelaitoksen tuoksu huumaa.” Ohjelma on katsottavissa täältä: Ilmastodieetit 2/5.

Toimistolla kävimme läpi myös työhyvinvointikyselyn tuloksia. Oli helpottava huomata, että mitään vakavia ongelmia ei ole, vaikka aina olisi parannettavaa esimerkiksi koulutusten muodossa ja tiedonkulussa. Itse olen viihtynyt Luonto-Liiton toimistolla ensimmäiset viisi kuukautta aivan erinomaisesti. Meillä on loistoporukka!

Tiistaina (30.3.) piipahdin Tampereella Luonto-Liiton Hämeen piirin kevätkokouksessa puhumassa ilmastonmuutoksesta ja ydinvoimasta. Keskustelusta innostuneena kirjoittelin aiheesta myös CO2-raportin blogiin:

Ydinvoiman lisärakentaminen lisäisi kasvihuonekaasupäästöjä

Greenpeacen aktivistit osoittivat tiistaina mieltään Olkiluodon ydinvoimalatyömaan nosturissa, Olkiluodossa toiminnassa olevan reaktorin ulkopuolella, sekä Loviisan ydinvoimala-alueella. Jokainen meistä voi äänestää ydinvoiman historiaan osoitteessa: http://www.ydinvoima.fi

Äänestä ydinvoima historiaan

Yksi kommentti artikkeliin ”Työhyvinvointia ja ilmastodieetit – ilman lisäydinvoimaa”

Jätä kommentti