Luonto-Liiton aktivistipäivät

Vietin lauantain (20.3.) Luonto-Liiton aktivistipäivillä yhdessä yli 40 luontoliittolaisen kanssa.

Aamupäivällä Minna Sumelius alusti järjestötoiminnasta ja matalan kynnyksen toiminnasta. Tämän jälkeen pienryhmissä pohdittiin miten omassa toimintaryhmässä tai piirissä on onnistuttu tuottamaan matalan kynnyksen toimintaa.

Itse esittelin välissä Luonto-Liiton viime kuukausien toimintaa. Ohessa pitämäni esitys.

Iltapäivällä Oikeutta Eläimille -yhdistyksen aktiivit kävivät kertomassa tarhauskielto.fi –kampanjasta. Tämän jälkeen pohdimme jälleen pienryhmissä miten uusia kampanjamuotoja voitaisiin soveltaa myös Luonto-Liiton toiminnassa.

Järjestöpäällikkö Sami Säynevirta ja piirivastaava Sini Saarela olivat saaneet kokoon mahtavan ja monipuolisen ohjelman. Ylivoimaisesti hauskin ohjelmanumero oli kuitenkin aktivistinapakymppi. Itse pääsin unelma-aktivistin kanssa matkalle ydinvoiman vastaiseen mielenosoitukseen lauantaina 8.5. Helsinkiin.

Kiitos järjestäjille ja kaikille osallistujille!

Kuvassa luontoliittolaisia Aktivistipäivillä Helsingissä 20.3.2010
Kuvassa luontoliittolaisia Aktivistipäivillä Helsingissä 20.3.2010

Jätä kommentti