Kehityskeskustelut ovat parhautta

Päivän saldo: Metsiensuojelua, kehityskeskusteluja ja Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokous.

Aamulla osallistuin ministeri Anni Sinnemäen järjestämälle aamiaiselle liittyen metsiensuojelukysymyksiin. Keskustelun aiheet sivusivat mm. metsälakia, metsähallituksen uudistamista, metsänielukysymyksiä ja trooppisia sademetsiä.

Luonto-Liitossa jatkoin työntekijöiden kanssa kehityskeskusteluja. Sanottiin kehityskeskusteluista mitä tahansa, itse pidän niitä erinomaisen hyödyllisinä paikkoina keskustella ihmisten kanssa rauhassa muistakin kuin päivän polttavista kysymyksistä. Keskusteluiden aikana on noussut esille monta tärkeää kehityskohdetta. Lounaalla kävin Luonnonsuojeluliiton ilmastovastaavan Venla Virkamäen kanssa.

Kuvassa Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin voimakaksikko: Toiminnanjohtaja Ursula Immonen ja luonnonsuojeluasiantuntija Tapani Veistola
Kuvassa Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin voimakaksikko: Toiminnanjohtaja Ursula Immonen ja luonnonsuojeluasiantuntija Tapani Veistola

Ilta sujui sutjakkaasti Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin hallituksen kokouksessa. Asialistalla oli mm. vuoden 2009 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä monet muut asiat. Piiri on ollut jälleen todella aktiivinen. Vuoden 2009 aikana lähetimme yhteensä 22 tiedotetta ja annoimme 90 kirjallista lausuntoa. Lisätietoja piirin toiminnasta täällä.

Jätä kommentti