Kaasuputken sijaan junarata – sekä verotusta ja metsiensuojelua

Suomi antoi luvan Itämeren kaasuputken rakentamiselle. Suomen luonnonsuojeluliitto ehti kommentoimaan asiaa seuraavasti: Luonnonsuojeluliitto arvostelee Itämeren kaasuputken kiirehtimistä. Itse rakentaisin kaasuputken sijaan mielummin junaradan Helsingistä Tallinnaan.

Aamupäivän istuin Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan kokouksessa. Kokouksessa käsiteltiin lähinnä järjestöjen verotusta koskevia kysymyksiä. Iltapäivällä pääsin jälleen nauttimaan Luonto-Liiton kehityskeskusteluista.

talvihakkuuIllan istuin Luonto-Liiton metsäjaoston kokouksessa. Pöydän ympärillä istui juuri niitä nykyisiä ja tulevia sankareita, joiden myötä Suomen metsien suojelussa saavutetaan voittoja tai tappioita. On ollut todella ilo seurata Luonto-Liiton metsätoiminnan huikeita saavutuksia. Ilman luonnonsuojelijoita Suomessa tehtäisiin metsille ihan kamalia asioita. Lisää voi lukea täältä.

Aamun aloittaminen lenkillä tuo intoa ja energiaa koko päivään. Suosittelen lämpimästi!

Jätä kommentti