Kaasuputken sijaan junarata – sekä verotusta ja metsiensuojelua

Suomi antoi luvan Itämeren kaasuputken rakentamiselle. Suomen luonnonsuojeluliitto ehti kommentoimaan asiaa seuraavasti: Luonnonsuojeluliitto arvostelee Itämeren kaasuputken kiirehtimistä. Itse rakentaisin kaasuputken sijaan mielummin junaradan Helsingistä Tallinnaan.

Aamupäivän istuin Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan kokouksessa. Kokouksessa käsiteltiin lähinnä järjestöjen verotusta koskevia kysymyksiä. Iltapäivällä pääsin jälleen nauttimaan Luonto-Liiton kehityskeskusteluista.

talvihakkuuIllan istuin Luonto-Liiton metsäjaoston kokouksessa. Pöydän ympärillä istui juuri niitä nykyisiä ja tulevia sankareita, joiden myötä Suomen metsien suojelussa saavutetaan voittoja tai tappioita. On ollut todella ilo seurata Luonto-Liiton metsätoiminnan huikeita saavutuksia. Ilman luonnonsuojelijoita Suomessa tehtäisiin metsille ihan kamalia asioita. Lisää voi lukea täältä.

Aamun aloittaminen lenkillä tuo intoa ja energiaa koko päivään. Suosittelen lämpimästi!

Jätä kommentti

Close Bitnami banner
Bitnami