Yhtä juhlaa

Perjantaina (9.10.) istuin Luonto-Liiton pääsihteerinä Jenny ja Antti Wihurin rahaston juhlatilaisuudessa Finlandia-talolla. Tilaisuudessa myönnettiin Luonto-Liitolle 100 000 euron kunniapalkinnon pitkäaikaisesta ja arvokkaasta työstä lasten ja nuorten omaehtoisen ympäristötoiminnan edistämiseksi. Paikalla olivat myös mm. presidentit Halonen ja Ahtisaari puolisoineen.

Luonto-Liiton puheenjohtajan Mauno Särkän puhe palkintojen ja apurahojen jakotilaisuuden illallisella.

YLE: Kaija Saariaholle ja Luonto-liitolle Wihurin suurpalkinnot.

Lauantaina (10.10.) syntymäpäiväni alkoi Annukan juhla-aamiaisella Emma Salokosken Kaksi Mannerta soidessa taustalla. Lahjaksi sain Risto Isomäen tuoreen kirjan Jumalan pikkusormi.

Aamun juhlallisuuksien jälkeen pyöräilin Vasemmistoliiton poliittisen tavoiteohjelman käynnistysseminaariin Ravintola Kaisaniemeen pitämään alustuksen ilmastonmuutoksen haasteista. Herkullisen kasviskeittolounaan jälkeen pyöräilin kasvisruokakauppa Asokan kautta takaisin kotiin ottamaan muutaman tunnin päiväunet.

Juhlapäivä jatkui Annukan tekemällä päivällisellä. Tarjolla oli ihania kaurakermaan tehtyjä valkosipuliperunoita ja soijanakkeja sekä jälkiruuaksi itse tehty banaani-mansikki-päärynä-smoothie. Päivällisen jälkeen kävimme kävelyllä auringon laskiessa ja illalla katsoimme Oliver Stonen ohjaaman elokuvan W.

Voi miten mainio syntymäpäiväviikonloppu! Oli mahtavaa miten monet ystävät muistivat onnitella esimerkiksi Facebookin kautta. Täytyy olla todella kiitollinen kaikille niille hienoille ihmisille, joita oman elääni ympärillä on. Kiitos!

Yksi kommentti artikkeliin ”Yhtä juhlaa”

Jätä kommentti