Viikonloppu Turun saaristossa

Takana on mainio viikonloppu. Launtai aamuna hyppäsimme Annukan kanssa bussiin. Itse jäin pois Kaarinassa, josta matka jatkui Saariston rengastietä Nauvoon. Tien yhteyteen on yritetty rakentaa pyörätie. Surkealla menestyksellä. Erillinen pyörätie kiemurtemee missä sattuu. Suosittelen pyöräilyä ajoradalla vaikka liikenne onkin vilkas. Noin 50 km matka Nauvoon kesti alle kaksi tuntia.

Nauvossa  juhlistimme Henna Rouhiaisen ja Sampo Olkinuoran häitä. Juhlapaikkana Gammelgård oli mitä onnistunein. Juhlapari oli upea ja puheet osuvia sekä vegaaneille tarjottu ruoka herkullista ilmapiirin ollessa mukavan rento. Juhlan kruunasi navetan vintillä järjestetty illanvietto.

Sunnuntaina suuntasimme päiväretkelle Houtskarin Berghamniin. Lossilla törmäsimme pyöräilemässä olleeseen ystäväämme Anna Huilajaan. Berghamnissa teimme kävelyretken metsään, kävimme uimassa ja grillasimme lounasta. Iltapäivällä pyöräilin Nauvosta Turkuun. Vastatuuli hidasti matkaa ja 57 km taittui aikaan 2,5 tuntia.

Viikonlopun aikana luin Matti Nojosen suomentaman ja toimittaman Sunzin Sodankäynnin taito -kirjan. Blogimerkintäni kirjasta on luettavissa täältä.

Jätä kommentti