Kriittisellä retkellä 150 pyöräilijää – Tarjolla edelleen tavaraa

Osallistuin tiistaina Maan ystävien järjestämään Kriittiseen pyöräretkeen. Helsingin keskustaa kiertävässä polkupyörämielenosoituksessa oli laskujeni mukaan noin 150 pyöräilijää. Mahtava meininki! On voimaannuttava kokemus ajaa pyörällä keskellä Mannerheimintietä ja Hämeentietä ilman autojen uhkaa. Voi sentään. Milloin kaupunki tajuaa oman parhaansa ja järjestää esimerkiksi Hämeentielle pyöräkaistan, uusille kaupunkilaisille ilmaisen polkupyörän tai vaikka sulkee keskustan autoilta joka sunnuntai?

Seuraavan kerran pyörällä voi äänestää paremman liikenteen puolesta tiistaina 11.8.2009. Ole mukanaa! Sitä ennen voi antaa palautetta Helsingin pyöräilystä osoitteessa: http://fillarikanava.hel.fi/

Ennen Criticall Mass -polkupyörämielenosoitusta Olli Hämäläinen kävi kylässä. Valmistin pastaa ja soijarouhetomaattikastiketta lounaaksi samalla kun keskustelimme aktivismista ja elämästä. Lisäksi sain Ollin mukaan kasan vanhoja vaateitani, pari laukkua, mustekyniä sekä weppikameran ja jotain muuta itselleni tarpeetonta pikkusälää.

On ollut ilo huomata, että edellinen blogimerkintäni tarpeettomista tavaroista ja aiheesta käyty keskustelu Facebook-profiilissani on johtanut siihen, että joku osa itselleni turhista tavaroista on löytänyt uuden omistajan. Ollin lisäksi Sanna kävi tänään hakemassa käyttämättä jääneen ja muutaman vuoden kellarissa lojuneen seinään kiinnitettävän pyykinkuivaustelineen.

Tarjolla olisi edelleen VHS-videot (antennijohto rikki), CD-soitin, kaijuttimet, korvalappustereot, televisio, stereot, esimerkiksi eteiseen sopiva korilipasto, työtuoli, cd-levyjen teline, vinyylilevyjä, laukkuja, polkupyörän takavanne ja U-lukko, tyhjiä mappeja, kukkaruukkuja, mattoja ja vaikka mitä. Anyone?

Jätä kommentti