Syyssuunnitelua, Megapolis2023 ja Designmuseo

Launtaina osallistuin Suomen luonnonsuojeluliiton valtuuston syyssuunnittelupäiville. Iltapäivällä livahdin kuitenkin pakolliseen Megapolis2023 -tapahtumaan (http://www.megapolis2023.org/) kuuntelemaan mm. Bogotan ex-pormestari Enrique Peñalosan, asuntoministeri Jan Vapaavuoren ja tietokirjailija Osmo Soininvaaran puheenvuoroja onnellisista kaupungeista. Vanhan juhlasali oli ääriäänmyöten täynnä. Oli todella ilo nähdä niin ammattimaisesti hoidettu kansalaisjärjestötapahtuma. Hyvä Dodo!

Sunnuntaina Luonnonsuojeluliiton syyssuunnittelupäivät jatkuivat vielä aamupäivän verran. Janne Länsipuron tekemän herkullisen lounaan jälkeen vierailimme Annukan ja Pariisista kylässä olevan Mirka-serkkuni kanssa Suomenlinnassa ja Designmuseossa (http://www.designmuseum.fi/). Fennofolk-näyttely oli mainio hybridi Kiasmaa ja Kansallismuseota.

Illalla väsäsin sähköposteja ja muuta pikkusälää sekä valmistauduin tulevan viikon puhetilaisuuksiin. Kaikkea kiinnostavaa on menossa. Niistä kuitenkin lisää matkan varrella.

PS. Ai niin. Yritin myös kirjoittaa Sampsan mainoon kevytaktivismi blogaukseen hiukan kommenttia: http://metsamies.com/blog/2008/09/mita-on-aktivismi/

Jätä kommentti