Torstai 13.9.2007 – innostavia keskuteluja

Kävimme aamupalalla yhdessä Thomas Wallgrenin, Elina Mikolan ja Annukan kanssa. Tarkoituksena oli sopia Thomaksen alustuksesta liittyen järjestämäämme ideariiheen ”Välähdyksiä ekologisen yhteiskunnan tulevaisuudesta”. Aamupala sujuikin innostuneen keskustelun merkeissä. Alustuksen lisäksi sivusimme samalla kevytaktivismia, lifestylen ja identiteettiprojektien luomaa poliittista mahdollisuusrakennetta, kansalaistoiminnan atomisoitumista ja pirstaloitumista, sitoutumattomuutta, uusliberalistisen hegemonian kipupisteitä sekä monia muita kiinnostavia kysymyksiä.

Illalla oli vielä kestävän kehityksen aikalaisvisio -hankkeen projektin ohjausryhmän kokous. Kävimme läpi ideariihen käytännön järjestelyitä ja muutamia muita pikkujuttuja. Projekti on hyvässä jamassa. Isäni jäi yöksi Käpylään matkalla Joensuusta Pietariin. Pienen iltapalan ja teen ohessa keskustelimme kansalaistoiminnan luonteesta, ekologisesta elämäntavata, anteeksiantamisesta, globaalista oikeudenmukaisuudesta ja monesta muusta jutusta.

Jätä kommentti