Viikonloppu 14.-16.9.2007

Pyöräilimme perjantaina Annukan kanssa Alen ja Peggyn luokse mökille Kylmälään (lähellä Veikkolaa). Vierailun tarkoitus oli lunastaa saamamme h-lahja eli mökkiviikonloppu täydellä ylläpidolla.

Perille päästyä saunoimme ja kävimme pulahtamassa viileässä järvivedessä. Tämän jälkeen ilta jatkui herkullisella fondue-illallisella intensiivisen keskustelun merkeissä. Keskustelut sivusivat elämänpolitiikkaa, ekologista elämäntapaa, maailmanparannusta ja yritystoimintaa. Sen verran kiinnostavia ja innostavia juttuja oli liikkeellä, että turinointi jatkui aina aamu viiteen asti.

Lauantaina heräsimme hiukan ennen puoltapäivää pitkälle aamiaiselle, joka muuttui pian herkulliseksi mozarella-pasta lounaaksi. Keskustelu jatkui illan teemoja sivuten intensiivisesti. Lopulta pyöräilimme takaisin kotiin juuri ja juuri ennen pimeän tuloa. Loppuillan vietimme Annukan kanssa laatuaikaa.

Sunnuntaina nukuimme pitkään. Söimme aamiaista, siivosimme ja keskustelimme tulevan viikon kuvioista. Lueskelin ja kirjoittelin sähköposteja, hengailin Facebookissa sekä pohdiskelin väitöskirja-aihetta. Samalla sain kirjoitettua Luonnonsuojelija-lehteen mielipidekirjoituksen kasvissyönnistä ja viimeisteltyä muutaman muunkin jutun.

Jätä kommentti