Pyöräily Joensuusta Mikkeliin 30.7.2007

Karhunkierroksen ja Kuusamo-Joensuu –pyöräilyn jälkeen vietimme viikonlopun Annukan kanssa Joensuussa. Ohjelmassa oli mm. hengailua, keskustelua ja pikkuveljen rippijuhlat. Maanantai aamuna reisissä oli vielä hiukan poltetta. En siis viitsinyt hypätä junaan, vaan päätin kokeilla, kuinka pitkälle ehtisin yhdessä päivässä pyöräillä.

Siispä painelin Joensuusta ensin Kiteelle, sen jälkeen Savonlinnaan ja sieltä vielä Juvan kautta Mikkeliin. Lähdin matkaan klo 6.15 ja saavuin perille klo 20.20. Matkaa kertyi kaiken kaikkiaan 247,36 km (pyöräilyyn kulutettu aika 10h 59min, keskinopeus 22,58 km/h). Ehdin juuri ja juuri viimeiseen Helsinkiin lähtevään bussiin ja pääsin kotiin Käpylään puolenyön jälkeen.

Makan varrella oli jonkin verran sadetta ja pieni vastatuuli. Mikäli olisin lähtenyt liikkeelle hiukan aikaisemmin, saanut myötätuulta ja suostunut jäämään matkan varrelle yöksi (ettei olisi ollut painetta ehtiä viimeiseen bussiin), niin ehkä tuona päivänä olisi voinut maksimissaan pistellä yhteensä yli 300 kilometriakin. Mene ja tiedä. Ehkä sitten tulevina kesinä.

Jätä kommentti