Hääpäivä 12.5.2007

Kiitos vieraille ja ystäville, jotka olivat mukana auttamassa ihanien ja kauniiden juhlien toteutusta. Kiitos upeista esityksistä, puheista, hauskoista lahjoista, halauksista ja nauruista. Olitte loistavia! Olemme Annukan kanssa etuoikeutettuja, kun meillä on teidän kaltaisianne lähi-ihmisiä. Sanat eivät riitä kertomaan, miten paljon arvostamme panostanne. Kiitos Elina, Jukka, HK, Simo, Kaisa, Tim, Maria, Anna-Stiina, Meri, Lauri, Saara, Salla, Tuuli, Pia, Hasse, Kikka, Pentti, Janne, Anuliina, Anna, Linda, Antto ja Maija! KIITOS!! Juhlan tekevät viime kädessä aina vieraat, joten ISO kiitos myös kaikille juhlavieraille.

Hääsessiot Fiskarssin Lukaalissa (http://www.fiskarsmuseum.com/lokaali.html) sujuivat siis mainiosti ja ikimuistoisesti. Lukemattomien kauniiden puheiden ja esitysten yhteydessä tunteet olivat pinnassa ja kyyneleet tulivat aika ajoin silmiin. Mojakan (http://www.mojakka.net/) ja Tulikansan (http://www.tulikansa.com/) esitykset olivat erinomaisia ja vauhdikkaita! Suosittelen lämpimästi. DJ Kymppikassi soitti illan päätteeksi loistavaa settiä. Jatkoja vietettiin saunoen, laulaen ja soittaen Kieloniemen savusaunalla (http://fiskarskylaseura.org/kieloniemensauna/) kesäyön tunnelmassa aamun jo sarastaessa, lintujen visertäessä. Seuraavana aamuna söimme pitkän aamiaisen majapaikassamme Villiruusussa (http://www.kolumbus.fi/villiruusu) ja nautimme hääbrunssia iltapäivällä Mikan ja Elinan vieraina.

Olemme vielä pyörällä päästämme ja herkistyneitä kaikesta juhlahumusta. Analyysi avioliitosta seuraa siis ehkä vasta myöhemmin. Hääjuhlien järjestäminen on aika rankkaa puuhaa ja käytännön järjestelyihin meni koko viikonloppu perjantai aamusta sunnuntai iltaan. Asiat sujuivat kuitenkin kai aika hyvin monista kommelluksista huolimatta. Päivän ja illan antia olivat myös mm. vihkiseremonia, valokuvaesittely kaikkine huonoine puujalkavitseineen ja kakun kaatuminen leikkauksen yhteydessä.

Jätä kommentti