Keskiviikko 21.2.2007

Aamulla lähti Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin tiedote koskien Lounais-Sipoosta käytävää keskustelu. Nimesimme piirin metsäasiantuntija Jyri Mikkolan kanssa Helsingin kaupungin hallituksen puheenjohtaja Jan Vapaavuoren ja kumppaneiden käymän Sipoo-keskustelun vuoden masentavimmaksi ympäristöteoksi.

Alkuillasta kävimme kirjastossa Annukan kanssa etsimässä nuotteja. Asian olisi tosin voinut yhtä hyvin hoitaa netin kautta. Päätimme myös kokeilla tavis-elämää keskellä viikkoa. Siispä laitoimme ruokaa (pastaa ja soijasuikaleita tomaattikastikkeessa) ja katsoimme vuokra-dvd-elokuvana FC Venuksen. Ihan hauska pätkä. Tosin elokuva viljelee älyllisesti köyhää ihmisten ja sukupuolten stereotypiaa. En suosittele.

Sain vasta nyt luettua Aleksi Neuvosen ja Roope Mokan Demos Helsingin nimissä kirjoittaman kolumnin http://www.ilmasto.org -sivuille. Hyvää tykitystä. Kannattaa käydä katsomassa täältä.

Suomen luonnonsuojeluliiton etusivulla on asiaa: ”Vuoden turhaketta, tuplapuhelinluetteloita, jaetaan parhaillaan. Jos et halua puhelinluetteloita, kiinnitä oveesi tai postilaatikkoosi lappu: ”Ei Eniron/Fonectan puhelinluetteloa.” Fonectan luettelot on osalle jo jaettu, mutta vielä ehdit kieltäytyä tuplaturhuudesta.”

Jätä kommentti