Keskiviikkona 12.7.2006

Lähtiessäni töistä tiistaina ajoin nokkakolarin mutkan takaa tulleen toisen pyöräilijän kanssa. Jouduin tilaamaan paikalle ambulanssin toista pöyräilijää varten. Jälleen kypärä osoittau kultaakin kalliimmaksi hankinnaksi. Itse selvisin pintanaarmuilla. Oma pyöräni oli pakko viedä kolhujen takia huoltoon. Jouduin lisäksi olemaan keskiviikon pois työpaikalta (hoidin hommat etetyönä) kolarista kipeytyneet nilkan takia. Tänä kesänä tämä oli jo toinen hiukan hurjempi onnettomuus pyörän kanssa. Jos tähän lisätään vielä noin 4-5 kertaa alkukesästä puhjennut eturengas niin voidaan todeta, että tänä kesänä on ollut aika paljon huonoa pyöräilykarmaa. En silti aio luovuttaa. Täytyy lisäksi sanoa, että kaatumisissa kypärä on osoittautunut paljon vartijaksi. Miksi ihmeessä, jotku eivät vieläkään käytä kypärää pyöräillessä?

Jätä kommentti