Keskiviikko 18.1.2006

18.1.2006

Uudenmaan ympäristösuojelupiirin hallituksen kokous. Ensimmäinen kokous ollessani puheenjohtajana. Jännittää hiukan. Kaikki menee kuitenkin kohtalaisen hyvin ja saamme kokouksen päätökseen noin kolmen tunnin keskustelun jälkeen. Kokouksessa valitsimme piirin varapuheenjohtajaksi Jussi Pesolan Kirkkonummelta sekä nimesimme edustajia eri työryhmiin.

Illaksi jatkoin matkaa vielä Meri Pukarisen ja Lauri Myllyvirran läksiäisiin Konalaan. Meri on lähdössä puoleksi vuodeksi Belgiaan Gentiin ja Lauri Indoneesiaan. Inhoan Konalaa huonojen liikenneyhteyksien takia. Juhlat ovat kuitenkin Theon ja Kristiinan puutalossa mukavat ja rennot (kuten aina). Mukana on paljon tuttuja ja muutama uusi kasvokin. Hyvää ruokaa. Meriä ja Lauria tulee Suomessa kova ikävä. Suomalainen kansalaistoiminta menettää hetkeksi kirkkaimmat tähtensä.

Jätä kommentti