Järven tarina Luonnonsuojeluliiton syyskokouksessa

Risto Sulkava Hannu Siitonen Leo StraniusSuomen luonnonsuojeluliitto kokoontui Päijänteen ja Vesijärven kannaksella Vääksyssä 21.-22.11.2015.

Kokouksen iltaohjelman yhteydessä pääsin samaan kuvaan Metsän tarina ja Järven tarina dokumenttielokuvien luontokuvaajan ja keihäänheiton Euroopan mestari ja olympiahopeamitalistin Hannu Siitosen kanssa!

Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 sekä valittiin liittohallituksen jäsenet vuosille 2016-2017 ja varajäsenet vuodelle 2016.

Uusiksi hallituksen jäseniksi vuosille 2016-2017 valittiin FT Esa Aalto Oulusta, iktyonomi ja ekonomi Henrik Kettunen Helsingistä, FT Sirkku Manninen Helsingistä, FT Kimmo Saarinen Lappeenrannasta ja majuri evp. Pertti Sundqvist Turusta. Hallituksen varajäseniksi vuodelle 2016 valittiin FM Tuomo Lindholm Helsingistä ja DI Ari Aalto Keuruulta.

Muut hallituksen jäsenet ovat puheenjohtajana FT Risto Sulkava Keuruulta, FM Annika Harlio Helsingistä, toimittaja Tarja Heikkonen Riihimäeltä, yrittäjä Jussi Koponen Kuopiosta ja kauppatieteen yo. Kaisa Lappalainen Turusta.

Kokousta ja henkilövalintoja koskeva tiedote löytyy täältä: Luonnonsuojeluliitto kokoontui Vääksyssä

Lisäksi kokouksessa käytiin aktiivista keskustelua liittokokousta varten (3.-4.9.2016) valmisteltavasta kolmevuotissuunnitelmasta, Suomi 100-vuotta luontohelmet –kampanjasta, Luonnonsuojeluliiton energiastrategiasta ja kaivosasioista.

Vääksy VesijärviKiitos myös Tarja Ketolalle Suomen luonnonsuojeluliiton tulevaisuustyöstä koskevan väitöskirjatyönsä esittelystä sekä erityisesti Hannu Siitoselle upeista Järven tarina –kuvista (katso tulevan elokuvan traileri täältä).

Yhdessä meissä on luonnonsuojeluvoimaa!

Jätä kommentti