Auton vapaapäivä

HSY_pyöräily_kuvaaja_suvi-tuuli_kankaanpääMiltä tuntuu ajaa sähköpyörällä? Entä kulkeeko tavarafillari kevyemmin sähköavustuksella?

Auton vapaapäivänä, tiistaina 22.9., pääsee Iso Roobertinkadulla testaamaan erilaisia sähkömenopelejä ja viettämään iloista iltapäivää pyöräilyn parissa.

Auton vapaapäivänä Iso Roobertinkadulla saat kuulla Fillaripianistin soittoa, nauttia ruokapyörien tarjonnasta, polkea juontaja Peltsin mikrofoniin polkusähköt, kuulla kaupunkipyörien uusimmat suunnitelmat ja oppia lisää talvipyöräilystä.

Iso Roobertinkatu on valittu Helsingin uudeksi Ilmastokaduksi. Ilmastokatu-hankkeessa etsitään ratkaisuja, joilla alueen energiankulutusta vähennetään vähintään 20 prosentilla samalla kun lisätään alueen elinvoimaisuutta ja viihtyvyyttä. Myös tästä hankkeesta voit kysyä lisää tiistaisessa sähköisen liikkumisen tapahtumassa!

Tapahtuman alussa Iso Roballe kurvaa leikkimielinen kulkutapojen taisto. Siinä selvitetään nopein kulkupeli Pasilasta Iso Roobertinkadulle, ja osallistujina nähdään mm. Peltsi, Anni Sinnemäki ja Alankomaiden suurlähettiläs! Kisa päättyy Iso Roobertinkadun tapahtumapaikalle. Tule kannustamaan kisaajat maaliin!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä HSY:n Ilmastoinfo, Alankomaiden suurlähetystö sekä Helsingin kaupungin ympäristökeskus. Tapahtuma on osa Euroopan Liikkujan viikkoa.

Facebook-tapahtuman löydät täältä. Tule mukaan ja tuo kaverisi! 

Jätä kommentti