Elina Tyynelä: Opintotuki Leon kampanjalle

Elina TyyneläOpiskelija Elina Tyynelä lahjoitti kuukauden opintotukensa eduskuntavaalikampanjaani mesenaatin kautta.

Oheisessa kirjoituksessa Elina kertoo, miksi.

Elina Tyynelä: Opintotuki Leon kampanjalle

Olen ympäristötieteiden opiskelija Helsingin yliopistosta. Toimin laajalti järjestötoiminnassa, olen kansalaisvaikuttaja ja haaveilen puhtaasta tulevaisuudesta. Haluan osallistua ja vaikuttaa yhteiskuntaani, ympäristööni ja ympäristöpolitiikkaan. Tästä syystä Leo on ehdokkaani.

Nyt on hetki, jolloin jokainen voi vaikuttaa siihen, kuka pääsee rakentamaan Suomea. Juuri nyt eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, jotka edistävät kestävää Suomea ja varmistavat kaltaisteni opiskelijoiden toimeentulon ja hyvinvoinnin.

Yhden opiskelijan kuukauden opintotuki tuntuu hyvin pieneltä hinnalta sen puolesta, että tulevaisuudessakin opiskelijat voisivat opiskella täysipainoisesti.

Tärkeä asia ansaitsee panostuksia. Totesin mesenaatin olevan oikea tapa lahjoittaa, koska sain itselleni ajanhallintavinkkejä mm. kokoustamiseen ja sähköpostin hallintaan ja samalla pääsen ajamaan konkreettisesti hyvää asiaa.

Tässä viisi syytä miksi lahjoitin opintotukeni Leon kampanjaan:

1. Leo on tehnyt #koulutuslupauksen kaikkien sen teemojen osalta: YTHS kuuluu kaikille korkeakouluopiskelijoille, koulutuksesta ei leikata, koulutus on maksutonta ja opintotukea ei heikennetä.

2. Leolla on näkemystä siitä, millainen on tulevaisuuden kestävä Suomi. Sen näkemyksen lisäksi hän tietää millaisia päätöksillä ja miten tämä kestävä Suomi rakennettaisiin.

3. Leo elää periaatteidensa mukaisesti. Hän ei kuitenkaan vaadi tätä muilta vaan pyrkii muuttamaan rakenteita niin, että jokaisen on helppo elää ekologisesti.

4. Leolla on todella paljon kokemusta kansalaisjärjestökentältä. Sen lisäksi, että kokemuksesta on hyötyä päätöksissä, se myös osoittaa, että Leo arvostaa kansalaisjärjestöjen työtä asiantuntijoina ja mielipidevaikuttajina.

5. Leon ajankäyttötaidot ovat vertaansa vailla. Uskon siis, että hän olisi eduskunnassa todella tehokas ja energinen tekijä.

Auta sinäkin Leo eduskuntaan Mesenaatin kautta: http://mesenaatti.me/hallitseaikaasi/ ja äänestä 19.4.

Jätä kommentti