Viikko valokuvina: Suomenlahti-vuosi, NextStep, Tyrsky ja Educa

Suomenlahti-vuoden avajaisetTiistaina 21.1.2014 olin mukana Helsingin kaupungintalolla Suomenlahti-vuoden 2014 avajaistilaisuudessa. Presidentti Sauli Niinistö totesi tilaisuudessa osuvasti: ”We are here to express our commitment to save our common sea, our own “mare nostrum”. It is our duty.”

..

Next Step 2014Keskiviikkona 22.1.2014 vierailin NextStep 2014 -messuilla puhumassa omasta elämästä sekä koulu- ja työelämävalinnoista nuorille. Tilaisuudessa tunsi itsensäkin melkein nuoreksi!

.

.

.

.

.
.
Tyrsky allekirjoitus StraniusTorstaina 23.1.2014 oli Historiallinen hetki kun Kävin allekirjoittamassa pian aloittavan uuden yrityksen eli Tyrskyn perustamisasiakirjat. Yhtiön toimialana ja liikeideana on tuottaa tutkimuksia, selvityksiä, arviointeja ja muita konsultointipalveluja ilmastonmuutokseen, ympäristöön, kestävään luonnonvarojen käyttöön ja kestävään kehitykseen liittyen.

.

.

.

Educa-paneeliPerjantaina 24.1.2014 kävin Educa-messuilla OAJ:n paneelikeskustelussa Ilmasto muuttuu – mitä opettajan pitäisi tehdä? Keskustelussa mukana olivat myös Hannele Cantell, Liisa Selvenius-Hurme ja Heikki Tuomenvirta.

Jätä kommentti