Viikkopäiväkirja 7 (13.-19.2.2012)

Maanantai: Leikin aamulla vauvan kanssa ja kirjoitin ekoisi-blogin tavaroista ja kirjavinkeistä. Luonto-Liiton toimistolle pyöräiltyäni vastasin yritysten ympäristövastuuta koskevaan väitöskirjatutkimushaastatteluun. Lounaan jälkeen vedin toimistokokouksen ja työntekijöiden vapaaehtoisen venyttelysession. Iltapäivällä kokoustimme vielä toimiston johtoryhmän kesken sekä kävin läpi viestintäpäällikön paikkaan tulleita työhakemuksia. Päivän päätteeksi kävin puhumassa luonnon monimuotoisuudesta ja Rio+20-prosessista Anni Sinnemäen, ViSiOn sekä Vihreiden Nuorten ja Opiskelijoiden järjestämässä Luonto toimii – Käytännön ympäristöpolitiikan perusteet -kurssilla.

Tiistai: Olin koko päivän vapaalla vauvan kanssa. Aamupäivällä kirjoitin ystävänpäiväblogin ja päädyin Kumpuan Kylätilaan Arki rokkaa -perhetapaamiseen. Lounaan jälkeen vietin loppupäivän vain vauvan kanssa ja kävin juoksemassa. Sähköpostin avasin ensimmäisen kerran klo 18.30. Silloin viestejä oli kertynyt 285 kappaletta joista henkilökohtaisia oli 65 kappaletta. Sähköpostien käsittelyyn meni aikaa 1h15min. Ekopaasto-testissä sain arvonimen ”Himopaastoaja”: ”Olen himopaastoaja! Vain ehdottomuudella saadaan tuloksia aikaan. Periksi ei anneta, ennen kun sydänkäyrä on suora.” Illan vietin Annukan ja vauvan kanssa.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa, kirjoitin blogin viherpesusta ja pyöräilin Helsingin Musiikkitalolle Luonto-Liiton virkistäytymis- ja kulttuuriaamupäivään kuuntelemaan Helsingin kaupunginorkesterin kenraaliharjoitusta. Samalla huomasin, että polkupyörä on varsinkin pahimmilla talvikeleillä sekä nopein että luotettavin tapa päästä kaupungissa paikasta toiseen – siitäkin huolimatta, että matkan tekoon menee noin 10-20 % enemmän aikaa kuin kesällä. Iltapäivällä hoidin henkilöstöasioita. Päivän päätteeksi kävin Luonnonsuojeluliiton Luonnonsuojelijalehden toimitusneuvoston kokouksessa. Illalla olin vauvan kanssa Annukan käydessä Kumpulan Kylätilan zumbassa.

Torstai: Kävin aamulla juoksemassa. Aamupäivällä pidimme Suomen luonnonsuojeluliitossa palaveria ilmastolaista. Iltapäivällä hoidin henkilöstöasioita. Lisäksi kokoustimme Lapset Luontoon -hanketta koskien. Päivän päätteeksi kävin läpi sähköposteja. Illalla Meri kävi kylässä. Päivän iloinen uutinen koski sitä, että Euroopan parlamentin ympäristövaliokunta hyväksyi Satu Hassin mietinnön rikkidirektiivistä.

Perjantai: Hoidin koko aamupäivän Luonto-Liiton henkilöstöasioita. Välillä annoin Vihreälle Langalle haastattelun eduskunnan valiokuntien avoimuudesta. Iltapäivällä istuin Luonto-Liiton hallituksen kokouksessa. Kokouksen jälkeen jäin vielä toimistolle alkuillaksi pistämään toimeen hallituksen tekemiä päätöksiä. Kotiin pyöräilin Ruohonjuuren kautta. Iltapalaksi teimme vegaanihampurilaisia.

Lauantai: Pyöräilin aamupäivällä Nuorten Luontotalolle, viimeistelin Luonto-Liiton toimintaa koskevan esityksen ja osallistuin Luonto-Liiton aktivistipäivään. Samalla hoitelin vielä muita työasioita. Iltapäivän olin kotona Annukan ja vauvan kanssa. Illalla katsoimme elokuvan Kuka ellemme me.

Sunnuntai: Kävin aamulla läpi viikon aikana kertyneitä sähköposteja ja olin vauvan kanssa Annukan käydessä uimassa. Kovan lumimyräkän takia juoksin juoksumatolle juoksemaan. Iltapäivällä kävimme Elinan luona Vegeperhetapaamisessa. Oli kiva nähdä muita vegaaniperheitä ja vaihtaa ajatuksia vauva-arjesta. Vaunujen kanssa ulkona kulkeminen oli mahdotonta, joten käytimme kantoreppua. Illan olin kotona vuoroin vauvan ja vuoroin tietokoneen kanssa.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: https://leostranius.fi/2012/02/viikkopaivakirja-6-6-12-2-2012/

Jätä kommentti