Viikkopäiväkirja 40 (3.-9.10.2011)

Maanantai: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin Cafe Engeliin kevyelle aamupalalle ministeri Ville Niinistön erityisavustaja Paloma Hannosen kanssa. Tämän jälkeen toivotin tervetulleeksi Luonto-Liittoon uuden työharjoittelijan Jennin ja kävin läpi hänen kanssaan tulevia juttuja. Lounaan jälkeen vedin toimistokokouksen ja iltapäivän istuimme työterveyshuollon edustajan kanssa käymässä läpi työpaikkaselvitystä. Päivän päätteeksi istuin vielä hetken Suomen luonnonsuojeluliiton Energia- ja ilmastotoimikunnan kokouksessa. Ilmasto- ja energiavastaava Venla Virkamäki tekee Luonnonsuojeluliitossa hienoa työtä!

Tiistai: Kirjoitin aamulla Kulutus.fi -blogiin tekstin vastuun ulkoistamisen kehästä. Tämän lisäksi kävin aamupäivällä läpi sähköposteja. Lounaan jälkeen istuimme Malvan ja Samin kanssa alas ja päivitimme Luonto-Liiton henkilöstöasiakirjoja. Iltapäiväksi pyöräilin Kepaan järjestöbrändin rakentamista koskevaan keskustelutilaisuuteen. Alkuillasta kävimme Annukan kanssa Old Sophiessa syömässä ja loppuillan tein hommia. Kirjoitukseni vanhemmuuden luontohaasteista julkaistiin Lapset Luontoon -sivuilla.

Keskiviikko: Kävin aamulla juoksemassa ja pyöräilin Luonto-Liiton toimistolle. Keittiön siivouksen jälkeen kirjoittelin yhteenvedon edellisen päivän järjestöbrändäys-tilaisuudesta. Lisäksi kävimme toimistolla läpi verkkosivujen uudistusta ja suunnittelimme tulevaa Älä osta mitään -päivää. Lounaan jälkeen luin ja kirjoitin sähköposteja sekä järjestelin loppuvuoden aikatauluja. Päivän päätteeksi myös vauva tuli tutustumaan Luonto-Liiton toimistoon ja sen timanttiseen henkilökuntaan. Alkuillasta pidin vielä Luonto-Liiton opiskelijaillassa avauspuheenvuoron. Lopuksi kävimme Annukan ja vauvan kanssa syömässä sushia.

Torstai: Pyöräilin aamulla Luonto-Liiton toimistolle käymään läpi sähköposteja ja hoitelemaan tulevia hommia. Pian siirryin Allianssi-talolle Pasilaan Allianssin hallituksen kokoukseen, jossa viimeistelimme järjestön strategiaa ja syyskokouksen papereita. Iltapäivällä olin taas Finlandia-talolla Motiva Forumissa ja päivän päätteeksi istuin vielä muiden Kepan jäsenjärjestöjohtajien vapaamuotoisessa tapaamisessa vaihtamassa kuulumisia. Illalla suunnittelimme nimijuhlia ja kävimme syyssateessa kaupassa.

Perjantai: Kävin aamulla juoksemassa sekä neuvolassa Annukan ja vauvan kanssa. Lapsi oli lihonut 570 grammaa kahdessa viikossa. Neuvolan jälkeen kävin luovuttamassa Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin Hiljainen Haavanlehti -palkinnon Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen Tiina Raivikolle. Lounaan jälkeen hoidin Luonto-Liiton toimistolla henkilöstö- ja hallintoasioita. Illalla Annukan sisko Linda kävi kylässä.

Lauantai: Nukuimme pitkään. Tuhdin aamupalan jälkeen kävin juoksemassa 35 kilometrin lenkin. Illalla siivosin ja kävin vauvan kanssa ulkona. Lisäksi katsoimme YLE Areenalta Kennedyjen perheestä koskevan dokumentin neljännen osan. Suosittelen tätä sarjaa todella lämpimästi! Lisäksi ajauduimme katsomaan Alavilla mailla hallanvaara -sarjaa. Mielestäni siinä uusinnettiin surkeasti stereotypiaa vajaa-älyisistä maalaisista ja tiukkis-kaupinkilaisista. Oma kokemukseni on ihan toisenlainen.

Sunnuntai: Nukuimme pitkään. Aamupäivällä kävimme naapurilasten Carlon ja Maijan synttäreillä taloyhtiön kerhohuoneella. Olen aivan loputtoman kiitollinen tästä meidän kerrostaloyhteisöstä. Lounaan jälkeen pääsimme Kumpulan kylätilaan juhlistamaan Vilja Tuulia Suihkosen nimijuhlia. Loppupäivän hengailin kotona ja valmistauduin tulevaan viikkoon.

Edellinen viikkopäiväkirja on luettavissa täällä: Viikkopäiväkirja 39 (26.9.-2.10.2011)

Jätä kommentti