Blogille tunnustuspalkinto!

Sain hienon tunnustuspalkinnon Paavo ja Timo Järvensivun degrowth-blogilta.

Tunnustuksen myötä pääsen arvioimaan lyhyesti omaa blogiani.

Ohessa vastaukset viiteen kysymykseen sekä oma tunnustuspalkintoni seuraavalle blogille.

1. Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogin kirjoittamisen 13.11.2005.  Tässä kirjoittamani juhlakirjoitus viisivuotispäivän kunniaksi viime marraskuulta: Juhlapäivä: Viisi vuotta ja 991 tekstiä! Mukana on myös kaikkein aikojen ensimmäinen blogikirjoitukseni.

2. Mitä se käsittelee?
Kirjoitan ympäristö- ja yhteiskuntakysymyksistä henkilökohtaisesta näkökulmasta. Tällä hetkellä blogi toimii myös eduskuntavaalikampanjani alustana. Pidän blogissani viikkopäiväkirjaa ja julkaisen tulevan viikon menoni. Lisäksi olen kirjoittanut elämänhallinnasta ja johtamisesta.

3. Miten tämä blogi eroaa muista?
Blogi on valittu Suomen ympäristöblogien ykköseksi vuonna 2010. Blogini yhdistää ympäristöasiaa ja henkilökohtaisuutta, asiatietoa ja vahvoja mielipiteitä. Tällä hetkellä julkaisen myös pari kertaa viikossa vieraskynäblogeja.

4. Miksi aloitit sen?
Aluksi kirjoittelin päiväkirjaa vain omista tekemisistäni. Sittemmin blogi on muuttunut enemmän mielipiteiden julkaisufoorumiksi. Päiväkirjamaisuutta olen jatkanut julkaisemalla viikkopäiväkirjaa menoistani.

5. Mitä haluat muuttaa blogissasi?
Haluan kirjoituksillani muuttaa yhteiskuntaa ja maailmaa sekä inspiroida ihmisiä. Haluan edistää erityisesti onnellisuutta, kohtuullisuutta ja ekologisuutta.

6. Mille blogille haluat antaa oman tunnustuksen?
Greenpeacen blogi on ympäristöjärjestöjen blogeista tällä hetkellä kaikkein kiinnostavin ja ajankohtaisin. Kannattaa seurata! Haluaisin antaa tunnustusta myös Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastoblogille ja Luonto-Liiton metsäblogille, mutta koska olen ollut itse perustamassa molempia, ei se varmasti olisi sopivaa. Siispä tunnustus Greenpeacen loistavalle blogille!

Jätä kommentti