Sunnuntaipyöräretki Porkkalanniemeen

Sunnutaina teimme Annukan kanssa pyöräretken Porkkalanniemeen. Matkan varrella näkyi Espoon pelto-ostareita, autokauppoja, huoltoasemia sekä tietä, autoja ja moottoripyöriä. Reitti kulki suunnilleen seuraavasti: Käpylä – Tapiola – Espoonlahti – tie nro 51 – Kirkkonummi ja Porkkala.

Porkkalanniemi on kaunis alue. Tosin opasteet olivat todella surkeat. Pyöräilimme aina merivartioasemalle asti, jossa meidät pysäytti rajavartion aidat. Samoilimme polkuja pitkin ja löysimme yksityisten tonttien tai vuokramökkien aitoja. Pääsimme kuitenkin nauttimaan rantakalliolle hienosta ulapasta ja meren tuoksusta. Löysimme muutamia mustikoita ja nautimme eväitä kalliolla sähkötolpan juurella.

Yhteensä matkaa kertyi 116,53 km. Pyöräilyaika oli 6:04:26. Tosin Kirkkonummella Annukka hyppäsi junaan ja pyrähdin Espoon läpi viimeiset 35 km vähän rivakammin eli aikaan 1:20 (keskinopeus 26 km/h).

Jätä kommentti