11.11.2008: Porvoossa ja eduskunnassa

Maanantaina keskustelimme oikeusministeriössä intensiivisesti tulevan demokratia-asiakirjan sisällöstä. Tavoitteena on muotoilla asiakirja ja suosituksia valtioneuvoston periaatepäätökselle demokratian edistämiseksi. Illaksi suuntasin Porvooseen pääkirjastoon Pohjoismaiselle kirjastoviikolle luennoimaan ilmastokriisistä. Samalla sain kuunnella Eeva Kilven tekstejä.

Tiistaina kävin SDP:n eduskuntaryhmän kokouksessa alustamassa kansallisesta ilmasto- ja energiastrategiasta. Tilaisuuden päätteeksi olin Radio Dei:n haastattelussa yhdessä kansanedustaja Kari Kärkkäisen kanssa samasta aiheesta. Kristillisdemokraattien mainiot 24 energiateesiä löytyvät täältä. Mukavan haastattelun jälkeen lähdin polkupyörällä takaisin Suomen luonnonsuojeluliiton toimistolle Alppilaan Karin suunnatessa taksilla lentokentälle ja Varkauteen.

Illalla piipahdin vielä Tuuli Bernandinin läksiäisissä Kumpulassa. Tuuli on lähdössä Washingtoniin. Keskustelimme paikalla olleen Niklaksen kanssa sähköisestä etä-äänestämisestä ja äänestysikärajan laskemisesta.

Jätä kommentti