12.11.2008: Haloo eduskunta!

Keskiviikkona Greepeace järjesti hienon ydinvoimatempauksen eduskuntatalon edessä. Tiedotteen voi katsoa täältä. On päivän selvää, että ilmasto- ja energiastrategiassa tulisi olla myös vaihtoehto, jossa lisäydinvoimaa ei tarvita. Eduskunnan lähetekeskustelun alla pistimme tiedotteen ulos laajalla järjestökoalitiolla, jossa vaadimme Suomea sitoutumaan vaarallisen ilmastonmuutoksen torjumisen edellyttämiin päästövähennyksiin. Tiedotteen voi lukea täältä.

Mielenosoituksen sijaan olin itse liikenne- ja viestintäministeriössä ruuhkamaksuviiteryhmän kokouksessa. Aiheesta voi lukea lisää ilmastoblogista.

Iltapäivällä istuin vielä oikeusministeriössä pohtimassa sähköisen demokratian edistämistä. Lisäksi kävimme läpi ilmasto lautasella -projektin tilannetta. Lehti on ilmestynyt ja verkkosivutkin ovat pystyssä. Kannattaa käydä tutustumassa täällä.

Illalla kirjoitin kolumnia Suomen Luonto -lehteen ilmasto- ja energiastrategiasta.

PS. Taloussanomat kirjoittaa (10.11.2008): Taantuma tulee, luonto kiittää.

Jätä kommentti