Viikonloppu 9.-11.5.2008 – puolimaratonin muotia

Perjantaina olin pitämässä esitystä ilmasto- ja energiapolitiikasta Suomen luonnonsuojeluliiton Face to Face -koulutuksessa. On erittäin motivoivaa nähdä niin suuri joukko luonnonsuojelusta kiinnostuneita henkilöitä samassa tilaisuudessa. Kiitos markkinointivastaava Pirjo Itkoselle ja liittohallituksen jäsen Nelly Rontille hyvistä järjestelyistä!

Lauantaina olin aamupäivällä pitämässä esitystä Vantaan seurakuntayhtymän, Vantaan Rauhanpuolustajien ja Suomen luonnonsuojeluliiton seminaarissa Miten käy ilmastomme. Tilaisuudessa oli pieni, mutta sitäkin innokkaampi joukko keskustelemassa aikamme suurimmasta haasteesta. Kiitos järjestäjille ja keskustelijoille hyvähenkisestä seminaarista! Esitykseni voi katsoa tästä:

Vantaalta jouduin tulemaan pikapikaa takaisin Helsinkiin. Osallistuimme Annukan kanssa Helsinki City Run -puolimaratoniin. Erityisen ylpeä olin Annukan hienosta suorituksesta. Käytännössä ilman harjoittelua tai sen kummempaa valmistautumista Annukka selvitti juoksun ajalla 2:16:02. Hyvä! Itse tulin maaliin täsmälleen samalla ajalla. Juoksun päälle oli kiva käydä uimassa uimastadionilla. Tulokset löytyvät täältä: http://www.helsinkicityrun.fi/fi/tulokset.html

Juoksutapahtumat ovat mielenkiintoisia tilaisuuksia. Toisaalta oli ilo nähdä niin paljon hyväkuntoisia, reippaita ja iloisia ihmisiä. Toisaalta oli hassua nähdä, miten paljon ihmiset olivat laittautuneet juoksutapahtumaa varten. Tavallista verkkaripukukansaa ei juurikaan näkynyt. Sen sijaan viimeisen päälle olevia sporttikuteita, kampauksia ja meikkejä sitäkin runsaammin. Muotia ovat esimerkiksi polven yli ulottuvat tiukat juoksutrikoot.

Sunnuntaina nukuimme pitkään ja nautimme pitkää aamupalaa lehtiä lukien. Iltapäivän ja illan valmistautuin seuraavan viikon hommiin. Kirjoitin Maan ystävien jäsenlehteen Pallon Pinnalla -palstan sekä Luonnonsuojelijalehteen muutaman jutun. Lisäksi valmistauduin tuleviin kokouksiin, esitelmiin ja puhetilaisuuksiin.

Jätä kommentti